تشریفات | خدمات مجالس | تشریفات مجالس

آمار بازدید

مجموع507714

دستور پخت انواع غذاها

 

دستور پخت انواع غذاها

                                                                                                                        

                                                                   
     دستور پخت نان پر شده با سیب زمینی

   این غذا نوعی ساندویج هندی است که در آن نان با سیب زمینی ادویه زده پر شده و همراه ماست و خیارنعناع زده  و لیموترش سرو می شود.

    مواد مورد نیاز جهت تهیه این غذا عبارت است از حدود 250 گرم سیب زمینی مکعبی خرد شده ، روغن ، یک عدد پیاز خرد شده ، 2 حبه سیر له شده ، کمی پودر زیره ، کمی تخم گشنیز ، یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ، مقداری عصاره سبزیجات ، کمی اسفناج ریز و تازه و نان لواش .

  • سیب زمینی های خرد شده را در یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید و آنها را کاملا آبکش نمایید.
  • روغن نباتی را در ماهیتابه ای گرم کنید و پیاز و سیر را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید . ادویه ها را بیافزایید و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید .
  • سیب زمینی ها ، رب گوجه فرنگی ، عصاره سبزیجات و اسفناج ها را افزوده و تا زمانیکه سیب زمینی ها ترد و نرم شوندو بپزند.
  • نان های لواش را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 150 درجه به مدت 2 دقیقه گرم کنید .
  • برای آماده کردن رایتا ، ماست ، خیار و نعناع را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
  • نان ها را از فر بیرون آورید. با استفاده از یک چاقوی تیز ، کنار هر کدام یک شکاف کوچک ایجاد کنید و با قاشق مخلوط سیب زمینی را داخل آنها بریزید .
  • بلافاصله نان های پر شده را به همراه ترشی لیمو و سس رایتا سرو نمایید.      

   

         دستور پخت سالاد مرغ و سیب زمینی

     شما می توانید این سالاد را از قبل آماده کنید و یک روز تا زمان سرو غذا در یخچال نگهداری کنید و آن را با سس بادام زمینی ادویه دار سرو نمایید.

    مواد مورد نیاز : 4 عدد سیب زمینی بزرگ ، 200 گرم آناناس تازه مکعبی خرد شده ، 2 عدد هوبج رنده شده ، مقداری جوانه لوبیا ، یک دسته پیازچه حلقه شده ، یک عدد کدوی بزرگ خلال شده ، مقداری بادام زمینی بی نمک ، 3 عدد  ساقه کرفس خلال شده ، 2 عدد فیله سینه مرغ پخته شده و حلقه شد ه

  • سیب زمینی ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و در یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شوند . سپس آنها را آبکش کنید و بگذارید سرد شوند . آنها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
  • آناناس ، هویج ، جوانه لوبیا ، پیازچه ، کدو ، کرفس ، بادام زمینی و مرغ حلقه شده را به سیب زمینی ها اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. 
  • برای آماده کردن سس سالاد ، کره بادام زمینی را در یک کاسه کوچک بریزید و آن را به آرامی با روغن زیتون و سویا سس رقیق مخلوط کنید . فلفل چیلی قرمز ، روغن کنجد و آب لیموترش را به آن بیافزایید. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
  • سس سالاد را روی مواد بریرید و به آرامی مخلوط کنید تا تمام سالاد به سس آغشته شود . سالاد را می توانید سرو نمایید.  

 

    دستور پخت کتلت پوژارسکی

     مواد مورد نیاز :1 عدد نان باگت ، شیر 250 میلی لیتر ، ران و سینه مرغ بدون استخوان و خرد شده از هر کدام 2 عدد ، روغن مایع ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل و پودر سوخاری به مقدار لازم

  • نان باگت را به مدت 20 دقیقه در ظرف حاوی شیر بخوابانید تا نرم و یکدست شوند . پس از این مدت آن را با دست فشار دهید تا شیر اضافی از آن خارج شود. سپس نان را به همراه تکه های مرغ از چرخ گوشت رد کنید و در ظرفی بریزید . 
  • تخم مرغ ، روغن مایع ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ چرخ شده اضافه کرده و ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کرده و مایه یکدستی حاصل شود.
  • کف دستتان را با روغن مایع کمی چرب کنید ، از مایه آماده شده به اندازه گردو برداشته به شکل گرد فرم داده و با کف دست فشار دهید تا صاف شوند . آن ها را در پودر سوخاری غلتانده و در تابه ای حاوی روغن داغ فراوان ، روی حرارت ملایم سرخ کنید . 
  • پس از سرخ شدن یک طرف کتلت ها را برگردانیده تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود و سپس آن را میل نمایید.  

 

     دستور پخت کجری ( در اصل کجری یا کیشری یک نوع عدس پلو هندی است که با افزودن گوشت یا ماهی تنوع پیدا می کند.)

    مواد مورد نیاز : 450 گرم فیله ماهی روغنی دودی ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، یک عدد پیاز بزرگ خرد شده ، مقداری پودر زردچوبه ، مقداری پودر زیره و گشنیز، 175 گرم برنج باسماتی ، 2 عدد تخم مرغ متوسط ، مقداری کره ، ، یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

  • مقداری آب جوش روی ماهی ها بریزید و 10 دقیقه آنها را کنار بگذارید . ماهی ها را از آب جوش بیرون آورده و پوشت و اشتخوان آنها را جدا کنید. سپس آنها را خرد کنید و کنار بگذارید . آب را نیز نگه دارید.
  • در یک ماهیتابه بزرگ پیازها را در روغن ، روی حرارت متوسط تفت دهید تا زمانیکه به رنگ طلایی در آیند. سیر را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید . سپس زردچوبه ، زیره و گشنیز را بافزایید و 30 ثانیه دیگر به پخت ادامه دهید . وقتی عطر ادویه ها بلند شد ، برنج را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید . 
  • 350 میلی لیتر از آبی که ماهی ها را در آن خیس داده بودید ، اندازه گرفته و به ماهیتابه اضافه کنید . خوب هم بزنید و بگذارید به جوش بیاید. درب ظرف را ببندید و حدود 12 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا زمانیکه برنج نرم شده و آب آن کاملا خشک شود . 
  • در همین فاصله مقداری آب در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد . تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. پس از زمانیکه آب مجددا به جوش آمد ، تخم مرغ ها را به مدت 8 دقیقه بپزید . بلافاصله آنها را زیر آب سرد بگیرید تا بیشتر نپزند. پوست آنها را جدا کنید و هر کدام را به چهار قاچ برش بزنید.
  • تکه های ماهی ، کره و جعفری را به برنج بیافزایید . آنها را به ظرف مخضوض پذیرایی برگردانید و روی آن را با تخم مرغ تزیین کرده همراه لیمو و انبه سرو نمایید.  

 

       دستور پخت مرغ و انبه سرخ شده

       این غذا بسیار رنگین است و طعم متضاد مواد آن شما را شگفت زده خواهد کرد . تهیه آن بسیار آسان است و برای یک وعده غذایی میان هفته کاملا مناسب می باشد. 

       مواد مورد نیاز : 6 عدد ران مرغ بدون پوست و استخوان ، 2 قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تاره رنده شده ، یک حبه سیر له شده ، یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک دانه گرفته ، یک  عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ ، 4 عدد پیازچه ، 200 گرم غلاف خوراکی نخودفرنگی ، 100 گرم بلال مینیاتوری ، یک عدد انبه بزرگ رسیده و سفت ، 2 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان ، یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق ، یک قاشق چایخوری روغن کنجد، نمک و فلفل ، پیاز کوهی برش خورده برای تزیین

  •  مرغ ها را به صورت خلال های بلند و باریک خرد کنید و در یک کاسه بریزید.زنجبیل ، سیر و فلفل چیلی را مخلوط کنید. سپس مخلوط چاشنی ها را روی مرغ ها بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملا به همه آنها آغشته شود.
  • فلفل دلمه ای را نازک خرد کنید و سپس آن را مورب حلقه کنید. غلاف خوراکی نخود فرنگی و ذرت ها را نیز به صورت اریب برش داده و نصف کنید . انبه را پوست بکنید ، هسته آن را جدا کرده و گوشت میوه را باریک خرد کنید .
  • روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد گرم کنید . مرغ را اضافه کرده و به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. فلفل دلمه ای ها را افزوده و روی حرارت متوسط به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
  • پیازچه ، غلاف نخود سبز و بلال را با بقیه مواد ترکیب کنید و برای چند دقیقه تفت دهید .
  • سویا سس و روغن کنجد را مخلوط کرده و به ماهیتابه اضافه کنید. انبه را بیافزایید و به آرامی به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا کاملا گرم شوند . نمک و فلفل غذا را اندازه کرده ، روی آن را با پیاز کوهی تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید.

 

    دستور پخت کوکوی فیله ماهی قزل آلا

   این غذا به دلیل وجود ماهی و تخم مرغ ، پروتئین خوبی را به شما ارائه می کند.همچنین امکان تامین ویتامین آ که دارای آنتی اکسیدان و ید مفید برای عملکرد غده تیروئید است ، می باشد.

   مواد مورد نیاز : گردو 200 گرم ، فیله ماهی قزل آلا 100 گرم ، تخم مرغ 50 گرم ، موسیر خرد شده 50 گرم ، جعفری خرد شده 40 گرم ، کره 10 گرم ، خامه رقیق 500 گرم و نمک و فلفل و زعفران

  • جعفری ها و موسیرها را جدا جدا خرد کرده و سپس با گردو و فیله ماهی مخلوط کنید .
  • تخم مرغ و خامه رقیق شده را با هم مخلوط کرده و گردو ، ماهی و زعفران را اضافه کنید.
  • موسیرها و جعفری را با هم مخلوط کنید و مطابق میلتان نمک و فلفل به آن بیافزایید.
  • آنها را درون 4 عدد قالبی که ته آن را چرب کرده اید ، بریزید و رویش را با یک ورق آلومینیوم بپوشانید .
  • سپس قالبها را درون سبد بخارپز می گذاریم و کمی آب داخل بخارپز می ریزیم و سبد بخارپز را درون دیگ بخار پز قرار می دهیم و در بخارپز را می بندیم.
  • زمان را روی 4 دقیقه تنظیم می کنیم و پس از 4 دقیقه غذا حاضر است . این غذا را می توان به صورت گرم و یا سرد و به همراه سالاد سرو نمایید.

 

 دستور پخت میگا 

       این غذا که تهیه شده از تخم مرغ زده شده ، چیلی ، گوجه فرنگی و چیبس تردیلا است ، برای صرف شام دیر وقت مناسب است

  • یک قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه آب کنید . مقداری سیر و فلفل چیلی به آن اضافه می کنیم و حرارت می دهیم تا نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند. مقداری زیره را به آن اضافه می کنیم و به مدت 3 ثانیه تفت می دهیم و به هم می زنیم . سپس گوجه فرنگی ها( 6 عدد متوسط ) را داخل ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه می پزیم تا آب آنها تبخیر شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
  • یک قاشق غذاخوری دیگر از کره بر می داریم و در یک ماهیتابه دیگر روی حرارت ملایم آب می کنیم و تخم مرغ های زده شده( 8 عدد ) را به آن اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می پزیم تا سفت شود. مخلوط گوجه فرنگی و فلفل چیلی را به آن اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم تا خوب با تخم مرغ مخلوط شوند. 
  •  با دقت تردیلا یا چیبس را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و به پخت ادامه می دهیم . یکی دوبار مواد را هم می زنیم تا تخم مرغ به غلظت مورد نظرتان برسد. تردیلاها باید نرم شده ولی زیر دندان سفت باشند. 
  • غذا را درون بشقاب می ریزیم و دور آن گشنیز تازه و پیازچه می گذاریم .   

      

       دستور پخت مرغ تیکا 

       در این غذای بسیار مشهور ، قطعات کوچک مرغ حداقل 3 ساعت در ماست و ادویه خیس خورده و طعم دار می شوند.

  • در یک کاسه بزرگ ، زنجبیل ، سیر ، پودرهای تخم گشنیز ، زیره و فلفل چیلی را مخلوط کنید. 
  • ماست ، نمک ، آب لیمو ، رب گوجه فرنگی را به مواد داخل کاسه اضافه نمایید.
  • قطعات مرغ را که شامل حدود یک کیلوگرم سینه مرغ می باشد، را به اندازه لقمه خرد کنید و به مخلوط ادویه دار اضافه نمایید و خوب به هم بزنید تا مرغ ها به مایه آغشته شوند. حدقل برای 3 ساعت یا تمام طول شب آنها را در یخچال بگذارید تا خوب به خورد مرغ ها برود و آنها را طعم دار کند.    
  • پیازها را کف یک ظرف نسوز بچینید . با دقت مقداری روغن را روی آنها بپاشید. 
  • مرغ های طعم دار شده را روی پیازها بچینید و آنها را در حدود 10 دقیقه زیر گریل فر گرم قرار دهید تا بپزند، در طول مدت پخت یکبار مرغ ها را پشت و رو کنید و آنها را با مقداری روغن چرب کنید تا زمانیکه کاملا مغز پخت ونرم شوند.
  • مرغ ها را در ظرف پذیرایی روی برگ های سالادی بچینید ، با برش های لیمو تزیین کرده و با نان گرم سرو نمایید.   

    

      دستور پخت بالتین میگو و سبزیجات 

    در صورتی که این غذا برای 4 نفر تهیه می شودبه 600 گرم میگو، 1عدد کلم سبز، 2 عدد هویج، 1 عدد پیاز،1 عدد فلفل سبز و مقداری نمک و فلفل و لیمو ترش نیاز داریم .

  • ابتدادم میگو ها را جدا می کنیم و به مدت ده دقیقه در داخل آب و نمک می گذاریم . 
  • سبزیجات شامل هویج ، پیاز و فلفل سبز را به صورت نواری و ریز خرد می کنیم و با روغن زیتون و نمک داخل یک ماهیتابه تفت می دهیم. 
  • میگوها را داخل مخلوط روغن زیتون و سس فلفل قرمز و پودر سیر قرار می دهیم. 
  • برگ های کلم را با یک ساقه بلند پیازچه به صورت بقچه در آورید.
  • میگوها را همراه سس فلفل و سبزیجات تفت داده شده داخل برگ های کلم ریخته و در سبد بخارپز می گذاریم و در بخار پز را می بندیم. 
  • غذا بعد از حدود 5 دقیقه آماده است. می توانید برای تزیین غذا از حلقه های لیمو ترش استفاده نمایید. 

 

     دستور پخت خوراک بوقلمون با رزماری 

      برای تهیه این غذا به 4 تکه گوشت سینه بوقلمون ، حدود نیم کیلو سیب زمینی ، مقداری رزماری و روغن بادام یا روغن کنجد نیاز است. 

  • ابتدا گوشت سینه بوقلمون را با یک شاخه رزماری به صورت رول در آورده و همزمان با گوشت ها ، سیب زمینی را هم داخل سبد بخارپز می گذاریم . سیب زمینی ها را از قبل شسته و به دو نیم می کنیم. 
  • همزمان مقداری آب گوشت داخل دیگ زودپز می ریزیم و سبد بخار پز را درون زودپز قرار می دهیم. سپس در آن را می بندیم و به مدت 15 دقیقه مواد را می پزیم. 
  • زمانی که پخت به پایا%NC/B@5رسید ، گوشت را روی یک برش سیب زمینی قرار داده و مطابق میلتان به آن نمک و فلفل اضافه کنید. 

 

      دستور پخت میت بال با پنیر کبابی 

      مواد مورد نیاز : گوشت چرخ کرده در حد 200 گرم ، پنیر کبابی در حد 100 گرم ، 1 عدد پیاز ، پودرسوخاری ، جعفری ، نمک و فلفل سیاه ، سویا سس ، کنجد ، پیازچه 

  • گوشت چرخ کرده ، پنیر کبابی ، پیاز ، پودر سوخاری ، جعفری ، نمک و فلفل را در دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی حاصل شود. 
  • کف دست را با روغن مایع ، کمی چرب می کنیم . از مایه :.7(ماده شده به اندازه یک قاشق سوپ خوری برداشته و به شکل گرد فرم دهید . سپس آن ها را در قابلمه کوچک حاوی روغن داغ فراوان ، سرخ کنید. میت بال ها را با کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود . میت بال ها را در ظرف مورد نظر بچینید. سپس مقداری سویا سس ، کنجد و پیازچه روی میت بال ها ریخته ، خلال چوبی را در آن فرو کرده و سرو کنید. 

   

 

 

                                                                                                  
          

تماس با تشریفات و خدمات مجالس گل سرخ

مدیریت تشریفات  گل سرخ : سعید نادری ، میترا کامرانی

موبایل تشریفات گل سرخ : 09128356112

ایمیل تشریفات و خدمات مجالس گل سرخ  :

این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

 ساعت تماس : 11 صبح تا 12شب

خواهشمندیم ،حضور در دفتر موسسه با تعیین وقت قبلی باشد.


Facebook Google plus LinkedIn Twitter  پینترستاینستاگرام
image01