تشریفات | خدمات مجالس | تشریفات مجالس

آمار بازدید

مجموع500173

 

 

انواع پلو
  • باقلا پلو با گوشت گوسفندی
  • زرشک پلو زعفرانی با مرغ
  • شیرین پلو زعفرانی با مرغ
  • مرصع پلو همراه با خلال پسته و بادام
  • لوبیا پلوبا گوشت ( جایگزین : آلبالو پلو با گوشت قلقلی  )
  • پلو یونانی (جایگزین : پلو اندونزی و یا پلو کاری  )
  • ته چین زعفرانی مرغ
  • پلو سفید زعفرانی

 

انواع خورش
  • خورش فسنجان 50 درصد  و خورش نعنا جعفری 50 درصد

 

انواع خوراک
  • خوراک زبان ( جایگزین : خوراک بیف استروگانف )
  • خوراک دلمه ( جایگزین: خوراک کوفته )
  • خوراک اسپاگتی با گوشت
  • خوراک سبزیجات بالتی
  • هدیه موسسه : ارایه در زمان عقد قرارداد

 

انواع غذاهای گوشتی
  • کباب لقمه 50 درصد
  • جوجه کباب 50 درصد

 

  • انواع سالاد : فصل ، ماکارونی ،سزار، شیرازی و اندونزی
  • انواع دسر ( ارایه به صورت تک نفره ): ژله ، کرم کارامل ، تیرامیسو ،شارلوت ، انواع موس، پلمبیر

 

  • انواع نوشیدنی شام:  نوشابه قوطی با تنوع طعم و رنگ ، دوغ ، آب معدنی
  • انواع نوشیدنی پذیرایی :آب میوه طبیعی با 5 طعم و رنگ متفاوت با توجه به میوه های فصل

 

  • میوه :پنج نوع میوه فصل درجه یک و مجلسی ( ارایه به صورت دستچین و یا کوکتل )
  • شیرینی :  شیرینی خشک  و تر( انواع تارت ) با تنوع مدل به انتخاب تشریفات گل سرخ
  • کیک  (10-8کیلوگرم )

 

  •  جایگاه عروس و داماد: مطابق بامدل های رایج روز به انتخاب مشتری از بین گزیده های تشریفات گل سرخ
  • ورودی عروس و داماد : مطابق با مدل های رایج روز به انتخاب مشتری از بین گزیده های تشریفات گل سرخ

 

  •   گل آرایی :گل آرایی میزهای پذیرایی با شمعدان گل ، گل آرایی جایگاه عروس و داماد ، گل آرایی ورودی عروس و داماد، گل آرایی سفره عقد و میزشام
 
  •   مهماندار: خانم و آقا، به ازای هر 15 نفر مهمان یک مهماندار تحصیل کرده و با تجربه  به همراه یک سر مهماندارمجرب ، پرسنل اتاق رختکن ،‌پرسنل بهداشت و مهماندار ویژه عروس و داماد
  •    هدیه موسسه : سفره عقد ،ملزومات میزهای پذیرایی ،  مراسم آتش بازی در 3 مرحله ورودی عروس و داماد، برش کیک ورقص  تانگو ، شمع آرایی میزهای مدعوین ، جایگاه عروس و داماد ، ورودی عروس و داماد ،‌سفره عقد و ارایه یک بار شمع در داخل سالن، ،اجرای مراسم مه یخ خشک در زمان اجرای رقص تانگو و ورودی عروس و داماد ، مهماندار ویزه عروس و داماد

 

عروس و دامادهای گرامی، به منظور اطلاع از قیمت تشریفات عروسی و یا قیمت پکیج های تشریفاتی فوق، با تلفن ها و یا ایمیل این تشریفات ارتباط برقرارفرمایید. 

 

منبع : تشریفات و خدمات مجالس گل سرخ 

      

انواع غذاها

تماس با تشریفات و خدمات مجالس گل سرخ

مدیریت تشریفات  گل سرخ : سعید نادری ، میترا کامرانی

موبایل تشریفات گل سرخ : 09128356112

ایمیل تشریفات و خدمات مجالس گل سرخ  :

این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

 ساعت تماس : 11 صبح تا 12شب

خواهشمندیم ،حضور در دفتر موسسه با تعیین وقت قبلی باشد.


انواع غذاهای تزئینی

  • بره ( شکم پر یا سلطانی )
  • بوقلمون با انواع سس
  • ماهی شیر
  • ماهی سفید
  • میگو بنیه
  • گرده ران درسته
  • بلدرچین بریان
  • مرغ بریان شکم پر
  • شنیتسل مرغ
  • اسکالپ مرغ 

انواع سالاد

  • سالاد فصل
  • سالاد اندونزی
  • سالاد برزیلی
  • سالاد پاستا
  • سالاد مرغ
  • سالاد شیرازی
  • سالاد فرانسوی
  • سالاد روسی
  • سالاد ایتالیایی
  • سالاد یونانی

انواع دسر

  • کباب میگو با سس سالسا
  • کباب اردک با سس آناناس
  • ساتای گوشت گوساله
  • کباب اوزون برون
  • کباب گوشت گوساله
  • کباب شیخ
  • جوجه کباب
  • فیله جوجه کباب زعفرانی
  • کباب لقمه مخصوص
  • کباب بلغاری  
Facebook Google plus LinkedIn Twitter  پینترستاینستاگرام
image01