انواع پلو- باقلا پلو با گوشت گوسفندی
- زرشک پلو زعفرانی با مرغ
- شیرین پلو زعفرانی با مرغ
- مرصع پلو همراه با خلال پسته و بادام
- لوبیا پلوبا گوشت ( جایگزین : آلبالو پلو با گوشت قلقلی )
- پلو یونانی (جایگزین : پلو اندونزی و یا پلو کاری )
- ته چین زعفرانی مرغ
- پلو سفید زعفرانی
انواع خورش- خورش فسنجان 50 درصد و خورش نعنا جعفری 50 درصد
انواع خوراک- خوراک زبان ( جایگزین : خوراک بیف استروگانف )
- خوراک دلمه ( جایگزین: خوراک کوفته )
- خوراک اسپاگتی با گوشت
- خوراک سبزیجات بالتی
- هدیه موسسه : ارایه در زمان عقد قرارداد
انواع غذاهای گوشتی- کباب لقمه 50 درصد
- جوجه کباب 50 درصد
- انواع سالاد : فصل ، ماکارونی ،سزار، شیرازی و اندونزی
- انواع دسر ( ارایه به صورت تک نفره ): ژله ، کرم کارامل ، تیرامیسو ،شارلوت ، انواع موس، پلمبیر
- انواع نوشیدنی شام: نوشابه قوطی با تنوع طعم و رنگ ، دوغ ، آب معدنی
- انواع نوشیدنی پذیرایی :آب میوه طبیعی با 5 طعم و رنگ متفاوت با توجه به میوه های فصل
- میوه :پنج نوع میوه فصل درجه یک و مجلسی ( ارایه به صورت دستچین و یا کوکتل )
- شیرینی : شیرینی خشک و تر( انواع تارت ) با تنوع مدل به انتخاب تشریفات گل سرخ
- جایگاه عروس و داماد: مطابق بامدل های رایج روز به انتخاب مشتری از بین گزیده های تشریفات گل سرخ
- ورودی عروس و داماد : مطابق با مدل های رایج روز به انتخاب مشتری از بین گزیده های تشریفات گل سرخ
- گل آرایی :گل آرایی میزهای پذیرایی با شمعدان گل ، گل آرایی جایگاه عروس و داماد ، گل آرایی ورودی عروس و داماد، گل آرایی سفره عقد و میزشام
- مهماندار: خانم و آقا، به ازای هر 15 نفر مهمان یک مهماندار تحصیل کرده و با تجربه به همراه یک سر مهماندارمجرب ، پرسنل اتاق رختکن ،پرسنل بهداشت و مهماندار ویژه عروس و داماد
- هدیه موسسه : سفره عقد ،ملزومات میزهای پذیرایی ، مراسم آتش بازی در 3 مرحله ورودی عروس و داماد، برش کیک ورقص تانگو ، شمع آرایی میزهای مدعوین ، جایگاه عروس و داماد ، ورودی عروس و داماد ،سفره عقد و ارایه یک بار شمع در داخل سالن، ،اجرای مراسم مه یخ خشک در زمان اجرای رقص تانگو و ورودی عروس و داماد ، مهماندار ویزه عروس و داماد
عروس و دامادهای گرامی، به منظور اطلاع از قیمت تشریفات عروسی و یا قیمت پکیج های تشریفاتی فوق، با تلفن ها و یا ایمیل این تشریفات ارتباط برقرارفرمایید.
منبع : تشریفات و خدمات مجالس گل سرخ